Vlákno názorů k článku Roušky musíte nosit i v autě, tvrdí ministr zdravotnictví. To je ale špatně od Dědek - Je marné se tady dohadovat...spíše by mě zajímal...

Tom (neregistrovaný)
Proč dopraváků? V článku to máte napsané zcela jasně. Je nařízeno nosit roušky na veřejných místech. Vnitřek vozu není veřejný prostor. Tečka. Není co dále řešit. Výjimkou je svoz zaměstnanců soukromým vozem. Ve svém autě za jízdy roušku nenosím, snižuje koncentraci, zpomaluje reakce. Potkávám cestou často i policisty, nevšímají si mě.
Wu ricechan (neregistrovaný)
Tisíc lidí, tisíc názorů. Jako je vždy pravda někde uprostřed dvou názorů stejně tak je podle mě někde uprostřed i skutečnost a smysl opatření. Nic se nemá přehánět ani podceňovat jinými slovy, tam kde to dává smysl roušky ano. V autě,doma a v lese,... nesmysl. Místo na Babiše a spol. ANOfert. Nadávejte sami na sebe za to že jste ho zvolili. Ve světě jsme opravdu pro smích zabavujeme roušky, které mají pomoci jinde. Nakupujeme roušky jako pomoc do číny a následně je zase vykupujeme od číny zpět. Tohle kdo vymyslel, to byla bedna. Kde je např. Reciprocita Číny?