Vlákno názorů k článku Roušky musíte nosit i v autě, tvrdí ministr zdravotnictví. To je ale špatně od Eliska - Taky rousku nenosime v aute kdyz jedeme...

Eliska (neregistrovaný)
Taky rousku nenosime v aute kdyz jedeme s manzelem do prace. To bychom v ni museli i spat a od nakazeni nas stejne neochrani. V praci jsem v mistnosti sama, tam ji cely den snad taky mit nemusim. Pokud jdu na dilnu za ostatnima, tak ji samozrejme mam. Jen nevim jestli ma smysl, ze 15 lidi se cely den mori v rouskach pri praci a na obed, ktery probiha na te dilne si vsichni rousky sundaji, a minimalne 15 minut nez se naji a vypiji kafe tak na sebe dychaji, to se nemuzou nakazit? > jen mimochodem 14 dnu sijeme rousky. Vsichni na svete doufaji ze se nenakazi prave oni. Ale jjestli se tomu da zabranit nikdo nevi.
Hrd (neregistrovaný)
To vás v práci vedou a řídí pěkní kreténi. My chodíme na oběd po malých skupinkách, kdy sedí každý sám, min. 2 metry od ostatních. Trvá to déle, než se prostřídáme, ale má to smasl. Roušky nosíme všichni celý den, i ti, co jsou v kanclu sami. protože když tam někdo přijde, byl by vzduch plný zavirovaných kapének, které se vznáší ve vzduchu dlouho. Stejně tak z práce chodíme po menších skupinkách (na šatnu), část ve 13.50. další ve 14.00, další ve 14.10. Po týdnu se vyměníme... všechno jde dotáhnout, ale musí se přemýšlet a ne dělat to jenom "jako".
Čouda (neregistrovaný)
Takže když pojedou manželé v autě, tak budou muset mít roušku. Ale když se dívají spolu večer na TV anebo když budou souložit, tak jí mít nemusejí ((vlastně ani nemůžou, páč by z toho nic neměli). :-DDD Vojtěch je primitivní blb.