Vlákno názorů k článku Roušky musíte nosit i v autě, tvrdí ministr zdravotnictví. To je ale špatně od miro - Už to začíná hraničit s blbostí. Doufám jen...

pepa (neregistrovaný)
Než začnete kecat nesmysly, tak začněte přemýšlet, jestli máte čím. Tento virus přenášíte nejen přímým kontaktem, ale také na oblecích, botách, atd. Takže když šlápnete venku na plivanec po nakaženém a vlezete do auta, tak máte své autíčko kontaminované. Navíc jedoucí auto se chová jako vysavač. Všechny viry ve vzduch pěkně nasává do interiéru. Zkuste jet hodinu těsně za trabantem a udusíte se. Takže, myslet si, že vaše autíčko je uvnitř čisťounké je blbost.
Pavel (neregistrovaný)
A když přijdete domů, kompletní oblečení včetně kontaminovaných bot buďto projde žehem a nebo se se celý i s oblečwním naložíte do Sava? Ale jinak dobrý den. A pokud jste z Prahy prosím nejezděte se dekontaminovat na vesnici do lesa.
Roman (neregistrovaný)
Co napsal Míra špatně? Odpověď nic. Napsal jen, že je rouška jen jedním opatředním a to je pravda. To co píšeš je také pravda, ale jako reakce na to co napsal naprosto miméo mísu.