Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Roušky musíte nosit i v autě, tvrdí ministr zdravotnictví. To je ale špatně. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Antonin (neregistrovaný)
c 3 o 15 r 18 o 15 n 14 a 1 666. Pro nechápave počet písmen ve slově je celkem 6. Součet čísel podle pořadí jaké zaujímají misto v abecedě je 66. Dohromady 666. Ten pravěký lhář se rád vidí. Rád signuje, podepisuje svou práci. Rád slyší vzývat, byť skrytě a lidmi nepochopeně své jméno. Jméno šelmy 666. Jméno odpůrce Boha. Kolikrát už řekli a napsali po celém světě jeho jméno skryté v pojmenování viru. Jak je psáno v písmu, že lidé ho budou vzývat. Kdo nerozumí, nerozumí. Kdo ano, ten ví... Člověk nemusí být náboženský fanatik, nebo magor, aby se seriozně touto problematikou zabýval. Náboženství a víra není totéž. Něčím náboženstvím mohou být třeba roušky a nejlépe i v autě. A vírou v systém. Že ho těmi nesmysly ochrání. Já věřím pouze ve vyšší spravedlnost a ochranu, kdy ti co tohle všechno způsobili se neochrání před Božím hněvem a trestem v hodině soudu. Funkce nefunkce. Post nepost. Pozemský vladař třeba i ten největší. Dočasně však. Posměváčci klidně do mě. Ve finále totiž utočite sami na sebe. Opět. Kdo ví, ví...