Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Roušky musíte nosit i v autě, tvrdí ministr zdravotnictví. To je ale špatně. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Roman (neregistrovaný)
Tak opozice chtěla karanténu ještě dřív - ty vaše slavná vládo. To jen pro úplnost a uvedení na pravou míru tvých pochval pro vládu. Nicméně ač jsou některá nařízení vlády mimo mísu - tak je dodržuji (až na tu roušku v autě - nesmysl...), protože nic jiného nám nezbývá a omezení pohybu a karantény zabránilo rychlejšímu šíření. A o tu rychlost jde především. Je totiž rozdíl, jestli onemocní "najednou" 100.000 lidí nebo 1.000. Problém je v neschopnosti postarat se najednou o velké množství nemocných - ne o to postarat se o nemocné. V konečném důsledku ale vir stejně proběhne celou republikou a doufejme, že s co nejmenšími následky. Podle světové organizace 60-80 % lidí ani nepozná, že u nich nákaza proběhla. Takže tohoto pohledu je tvá neochvějná důvěra ve vládu také mimo. Otázka zní - kdy to skončí a kdo pozná, že je již třeba začít makat a začít vracet vše do "normálu". Jestli to má poznat vláda, kde mistr zdravotnictví není schopen pochopit, že rouška v autě je nesmysl pokud jede člověk v autě sám a nebo jen s rodinou, tak pomoz nám příroda.