Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Roušky musíte nosit i v autě, tvrdí ministr zdravotnictví. To je ale špatně. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Stach (neregistrovaný)
Dobrý den,je mi z Vašich příspěvků na blutí.Z jednoho tématu o nošení roušky v autě se navzájem osočujete.Vůbec nevíte jaké důsledky to bude mít v příštích dnech.Kdybyste si přečetli kolik lidí během pár dní zemřelo,tak byste držaly huby.Serete mně všichni,kteří tady blbě kecají a jste hrdinové,ale až Vás virus dostane,tak jsem zvědaví jak budete mudrovat.Nechte vládu v klidu,protože udělali dobře,že se to podchytilo hned na začátku,nebo by jste chtěli mít tady Čínu nebo Itálií?A hlavně bych flastroval Ty ,kteří nedodržují vyhlášený nouzový stav,který platí pro všechny bez vyjímky.A co se týče roušek v autě,tak si skla brýlí předřete jarem a máte po mlžení.My hasiči to používáme běžně v praxi.proto máme opakované kurzy.