Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Roušky musíte nosit i v autě, tvrdí ministr zdravotnictví. To je ale špatně. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
mc2 (neregistrovaný)
Já jsem absolutně nasraný na naši vládu, hlavně na stranu Babiše a spol. na nekompetentní lidi, kteří tam sedí a berou jen prachy. Jeden netuší, k čemu jsou vůbec roušky a raději ze sebe vysere takovou sračku, že nosit všude. Takže v autě, sám doma, na kole, při běhu v lese, prostě i na hajzl si jí mám vzít... (teď by následoval sloh neadekvátních slov)... seru na roušky, ať si prvně zjistí fakta, rozdají je lidu a stanoví nějaký rozumný stanovisko aspoň pro členské státy EU... každý si to dělá podle sebe.. někteří extrémní opatření jako kdyby to zabíjelo na potkání, druhý na to z vysoka serou a třetí se furt hádají... Rouška má smysl pouze na veřejných místech a to ještě v případě, že se tam vyskytuje větší koncentrace lidí jako třeba MHD, obchody, centra, některé místa ve městech, kde běžně potkáváte lidi a hlavně pokud jste nemocný! Protože jestli ne, je vám jsou absolutně, ale absolutně k ničemu... viry jsou tak malý, že se dostanou přes ty vaše po domácku vytvořený hadry, který si omotáte přes hubu jak nepříjemný prd starce po kontejnérovém dýchánku.. Respirátor má smysl pouze z dravým lidí... opět, pokud jste nemocný, je vám to k ničemu.. to ostatně i rouška, ale ta aspoň zachytí kápenky (řekněme 50% pokud si kychnete, kašlete, při běžném dýchání nepomůže vám, ani ostatním) Navíc kde vůbec nemá smysl mít cokoliv na obličeji a ještě si uškodíte jsou - příroda (pokud nemíjíte každých pár minut lidi), sport, auto, domov/byt/zahrada, procházky se psem a hlavně se řídit rozumem... tzn. pokud nejevíte příznaky (kašel, kýchání), tak obecně nemá smysl mít roušku venku, pokud jste sami. Nakonec přidám jeden článek (je jich více od odborníků, který bych dosadil do vlády nebo aspoň do vedení stávající situace), protože to, co dělá naše současná vláda je šílenost... A plno lidí jsou díky tomu v panice a stresu, jako kdyby to zabíjelo milióny lidí a všichni přehlížejí ten fakt, že na obyčejnou sezonní chřipku jen v ČR zemře až 2000 lidí, přes 100000 se nakazí a to tam nejsou zahrnutý ani ty kritický stavy, kterých je přes 10000. Na náš počet obyvatel je to nic a teď si to porovnejte s Itálíí třeba, kde těch lidí je 6x víc a hodně věkově starších. https://www.flowee.cz/civilizace/7820-jan-hnizdil-chaoticka-represivni-opatreni-mohou-napachat-vic-skody-nez-koronavirus Prostě... bude to tady tak dlouho, dokud to budou živit média a naše vláda... možná po celé léto (což též doufám, že ne)... takže prosím... používejte mozek a nebuďte jako slepý ovce.. nemá smysl dělat všechno do puntíku, když tím ohrožujete i vlastní zdraví.. kdyby vláda řekla, ať všichni nad 70 let raději skočí z okna, jen aby tu "strašnou" nemoc nedostali, tak to taky nikdo neudělá a raději se zabední doma - což je ten správný přístup