Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Roušky musíte nosit i v autě, tvrdí ministr zdravotnictví. To je ale špatně. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Martin (neregistrovaný)
Roušky, roušky a zase jen roušky. Kdyby se ministr zdravotnictví zamyslel jaké nesmysly vypouští a ještě je okecává tak by se měl stydět. Auta nasávají vzduch z venku a ten jde do kabiny pře filtr. Tak nechápu to zcestné rozhodnutí abych i v autě musel mít ochranu. Na veřejných místech o tom polemizovat nebudu a roušku si samozřejmě nasadím, ale v soukromí, venku na zahradě, nebo v lese, kde jsem sám je rouška k ničemu. Chci dýchat čistý vzduch a ne filtrovaný přes roušku která je beztak obalená bacily. Stejně ujeté je zakazovat lidem v uzavřené oblasti aby byli doma a nevycházeli ven. Byl snad vyhlášený chemický poplach a zákaz vycházení? Pan ministr nedělá nic než vyvolává hysterii a strach mezi lidmi. Situace je vážná tak ji nedělejme ještě horší.