Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Roušky musíte nosit i v autě, tvrdí ministr zdravotnictví. To je ale špatně. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Dana (neregistrovaný)
Navíc svým dechem vytváříte bezvadné místo pro množení i jiných patogenů, které si pak hezky namnožené hlubokými vdechy, jak se nedostává kyslíku, pěkně vrážíte rovnou do plic. A po 6-ti a víc hodinách je ta rouška akorát mokré semeniště, takže nikoho fakt neochrání. A nejlepší jsou ti, co si tam dávají desinfekci. Ta už vůbec není určena k inhalaci. Sice si poleptají dýchací cesty, ale je fakt, že budou aspoň veselí. Když nařídí nosit roušky, tak by je měli lidi asoň naučit používat, aby to mělo nejaký efekt, ne si jen zahrávat se zdravím lidí. Chce to rozum, něco jiného je vzít si ji na 20 minut do obchodu a něco jiného v ní pracovat a to několik hodin. Pak se musí pravidelně měmit, ale to už lidem nikdo neřekl a ani neměl zájem říct.