Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Roušky musíte nosit i v autě, tvrdí ministr zdravotnictví. To je ale špatně. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Daniel (neregistrovaný)
Víte o tom, že třeba Vojtěch musí řešit hacknutou nemocnici v Brně? Že lidi se díky tomu rozesílají až do Zlína? A vsadím tisícovku proti koruně, že těm hackerům i někdo fandí. Vojtěch možná není úplně TOP a doktoři si o něm myslí svoje. Roušky nejsou na celým světě. A já osobně si myslím, že vhodná doba k nakažení je teď, dokud jsou volný fleky na JIPkách. A ti lyžaři to vyhráli 2x. Jednak si užili a v době, kdy budou nemocnice praskat ve švech, oni už budou vyléčení třeba zase v Alpách. A teď proti tomu postavte roušky v autě. Je to blbost, pokud máte jen jednu. Odsoudí někdo hackery kvůli nefunkčním rentgenům v Brně? Sranda ne? Možná až budeme jeden před druhým padat a chcípat, pak teprve tehdy si uvědomíme, co můžeme být jeden pro druhýho. Oporou. Tohle v nás zmrazily polistopadové vlády. Nejsme schopní se o sebe postarat a viníme všechny kolem. Jen ne sebe. Takže si ty roušky našijte a nešvejkujte a vozte jich třeba 10. A měňte je. Pak to Vojtěchovo nařízení smysl má. Protože máme zlatý ručičky.