Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Roušky musíte nosit i v autě, tvrdí ministr zdravotnictví. To je ale špatně. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Daniel (neregistrovaný)
Jste idiot. Jedete v autě za někým, kdo nemá roušku a jeho ventilace ten vykašlaný vir vyžene zezadu ven do prostou, protože tak ventilace fungují. Vy povezete třeba babičku a ta vaše ventilace zas nasaje vzduch co vypustilo auto před vámi. Tady se reaguje vysokou pravděpodobnost přenosu. A i když pojedete na vnitřní okruh a bez roušky, někde ty dveře otevřít musíte a průvan vyžene ven, co jste přivezl. Rouška v autě, byť je otravná, pomáhá omezit. Nezabrání úplně. Je to nepohodlné, za chvíli ji mám mokrou a jsem si jistý, že jsem zdravý. Přesto můžu být přenašeč s mírným průběhem. Můžu ohrozit babku na přechodu. Tímto prosím i zbylé stádo, aby vzalo rozum do hrsti.