Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Roušky musíte nosit i v autě, tvrdí ministr zdravotnictví. To je ale špatně. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Karel IV (neregistrovaný)
Milá vládo.. Vy jste nám nic nedali,,nic jste neobstaraly,,a když už,, tak pozdě,,a za kupu peněz z našich kapes.. Naopak,,,zakázali jste lidem si vůbec tu ochranu koupit. Kterej kretén inteligentní zakáže jednotlivcům si koupit filtr z nanovlákna do roušky je opravdu hvězda toho vašeho bordelu.. Jinak,,,mé auto,,,můj prostor,,,tak že mi nestrkej svůj rypák do mé ložnice.. A ty vaše zakazy pro pendle. Jak to že můžou sestry a dělník ne? Sakra je to snad člověk jako člověk. Naopak ta sestra to chytí spíš než dělňas. Ale to se samozřejmě hodí jen babizně Merklové,,,jinak by ji totiž ten její zdrav.system zkolaboval bez našich sester a doktorů.. Rozdělujete lidi ! A to se mi nelibi.! A v pristich volbách si moc dobře budem pamatovat,,jak vypadal ten váš lednový klid a všeho míra zdravotníckeho materiálu,který se bohužel časově nekazí jako banán a rajče,,a tak má být nakoupen a uložen na takové chvíle jako je ta to !