Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Roušky musíte nosit i v autě, tvrdí ministr zdravotnictví. To je ale špatně. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Roman (neregistrovaný)
Tento pán je figurka, která se zdravotnictvím nemá co do činění. Kromě křesla. Jeho CV : Adam Vojtěch (* 2. října 1986 České Budějovice) je český politik a právník, bývalý zpěvák a hudební skladatel, od prosince 2017 ministr zdravotnictví ČR v první a poté i druhé Babišově vládě... Vojtěch ještě jako tajemník resortu financí spolupracoval s podnikatelem Tomášem Horáčkem, který je v současné době (červen 2019) obviněný v kauze zmanipulovaných zakázek nemocnic. Přiznal to v rozhovoru pro server iRozhlas. Přes Tomáše Horáčka například zjišťoval i to, jak hospodaří ČT nebo kolik bere manželka tehdejšího ministra zdravotnictví za ČSSD Svatopluka Němečka. Co dodat ?