Vlákno názorů k článku Příběh tohoto zákazníka Tesly ukazuje, jak velký má Elon Musk problém od Zdar - Sory ale tohle je teda objevny clanek jak...

Zdar (neregistrovaný)
Sory ale tohle je teda objevny clanek jak prase. Prosimvas, jeden takovy clovek co si teslu rezerovavl 31.3.2016 jeste pred prezentaci a ted mu sviti termin dodani “Early 2019”, jsem ja. A mam snad z toho velkou hlavu? Lol, vubec. Klidne pockam jeste dalsi 3 roky. Ze roste konkurence pro Teslu? Z ktereho patra si spadl na hlavicku? Myslis ty maloserie elektormobilu co dojedou 200km a vytobi se jich max par desitek tisic kusu za rok? Bez site Superchargeru s nima muzes jezdit tak akorat kolem komina. Tak nekup si auto za mega na nakupy. Konkurence pro teslu zatim NEEXITUJE ani vzdalene. To vi kazdy kdo se o EV trochu zajima a jen o nich nezvatla. Momentalne se TM3 stala nejprodavanejsim strednim luxusnim vozem v USA(ze vsech vozu, ne jen EV) a vyroba roste raketovym tempem, to mluvi za vse. Recenze jsou skvele a zastup rezervaci jim spis roste nez klesa. O tomhle ostatni automobilky jen sni. Tyhle clanky o “problemech tesly” jsou jen vlhke sny nevzdelane zastydle pubertalni luzy co “ma radsi manual nez automat prece, a auto musi byt hlucne jinak to neni auto”, co o tesle vi hovno nebo shorteru na burze kterych ma tesla nejvetsi mnozstvi ze vsech akcii.
rock (neregistrovaný)
Prodej USA 01-05/2018 Mercedes-Benz C - 23 917 ks BMW 3/4 - 32 978 ks Tesla M3 - 18 305 ks Nevzdělaná lůza si nejdřív ověří informace, než ze sebe udělá kokota.