Právě vychází časopis AUTO7 6/2020

26.05.2020
přidejte názor
Autor: Mladá Fronta
  • Velký test: Volkswagen Golf a Škoda Octavia

  • Nejlepší koupě: Slevy u skladových vozů

  • Srovnávací test: Kia Stonic, Mazda CX-3, Nissan Juke a Seat Arona

  • Téma čísla: Baterie elektromobilů – dojezd, vývoj, bezpečnost i recyklace

  • Bazar: Opel Corsa D (2006 – 2014)

  • Retro: Citroën CX Break

Červnové vydání měsíčníku AUTO7 je v prodeji. Jeho hlavním tématem je velký test osmé generace Volkswagenu Golf, nabídne však i důkladné svezení s konkurenční Škodou Octavia.

I v době posedlé SUV a crossovery patří Golf k stěžejním modelům značky Volkswagen. Nová, osmá generace přijíždí s odvážným designem, spoustou digitálních kouzel a také velmi úsporným turbodieselem EA 288 Evo. Jak funguje? Zjistíte ve výpravném šestistránkovém testu v aktuálním vydání AUTO7. Ve velkém se věnuje také nové Škodě Octavia kombi se stejným motorem – v čem má nad Golfem navrch?

Velký test Volkswagenu Golf osmé generace - patří stále na špičku své třídy?
Redakce AUTO7 také důkladně prozkoumala aktuální model Škoda Octavia Combi.

V rubrice nejlepší koupě zkoumá redakce AUTO7 nabídku skladových vozů u deseti nejprodávanějších značek českého trhu. Spočítali jsme, u kterých modelů lze nejvíce ušetřit. Tradiční srovnávací test tentokrát přináší souboj městských crossoverů čtyř značek – Kia Stonic, Mazda CX-3, Nissan Juke a Seat Arona.

Právě vychází časopis Auto motor a sport 6/2020. Najdete v něm elektrické Škody, Defender i superkombi
Přečtěte si také:

Právě vychází časopis Auto motor a sport 6/2020. Najdete v něm elektrické Škody, Defender i superkombi

Technickým tématem aktuálního vydání AUTO7 jsou baterie elektromobilů. Dozvíte se, jaký reálný dojezd při kterých rychlostech mají elektrovozy Tesla, Audi, Volkswagen, Hyundai, Renault a DS. Dále jsme měřili, jakou rychlostí lze dobíjet elektromobily na českých nabíjecích stanicích. Dále se zabýváme vývojem trakčních baterií i jejich recyklací. S provozem elektrických aut souvisí i jejich bezpečnost při nehodách. Automobilka Mercedes-Benz nás nechala nahlédnout do svého vývojového střediska a ukázala nám, co vše musí elektromobil a jeho baterie vydržet, jak se chová po bouračce a jaké nároky klade na hasiče i záchranáře. V bazarové sekci AUTO7 pak představujeme populární, dostupný a překvapivě odolný Opel Corsa generace D – poradíme, který kus zvolit a na co si dát pozor při koupi ojetiny.

Právě vychází Auto motor a sport Classic 02/2020. Připomíná 110. výročí Alfy Romeo i slavnou Škodu 706 RTO
Přečtěte si také:

Právě vychází Auto motor a sport Classic 02/2020. Připomíná 110. výročí Alfy Romeo i slavnou Škodu 706 RTO

V červnovém čísle nezapomínáme ani na testy nových vozů, čtenáři se mohou těšit na svezení s novým Mercedesem GLB, BMW 220d Gran Coupé, Audi Q3 Sportback, Hondou Civic 1.0 Turbo nebo Volkswagenem Crafter se speciální sklápecí korbou. Vydáváme se i do historie – usedli jsme za volant Citroënu CX Break a vzali jsme 117 let starý závodní Opel na přírodní závodní okruh Teterower Bergring.

AUTO7 lze nyní objednat několika pohodlnými způsoby (klikněte na vybraný):

Do schránky s poštovným zdarma.

Předplatné s dárkem.

V elektronické podobě.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?