Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Překročení rychlosti: Jaká hrozí pokuta a kolik dostanete bodů. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Radovan, Kolín (neregistrovaný)
Až moc často se řeší vyšší rychlost, kterou moderní auta, v dobrém stavu, zvládají v pohodě motoricky i brzdově. Asi by bylo dobré zabývat se psychouši za volanty, kteří nás předjedou rychlostí 90 ve vesnici, kde je dvojitá plná čára, několik přechodů za sebou, ...., kamioňáky, kteří za volantem čtou noviny, mapy, telefon v ruce stále, ... a hlavně, mají potřebu na D1 předjet svého maďarského kolegu rychlostí o 5 km vyšší, na což potřebují asi 2-3 km a naserou stovku slušných řidičů osobáků, kteří chtějí plynule jet z místa A do místa B a drbou se několik kilometrů za blbem v tracku. Mimochodem, pánové-dámy věku 70+, v korkových pantoflích, naslouchátky v uších, jedoucí sice předepsanou rychlostí, ale nevnímající situaci provozu kolem, neukazující při odbočování, nesvítící, .... jsou taky ok , ne ?