Nový Volkswagen Touareg byl vyfocen spolu s nastupující generací modelu Polo

přidejte názor
Autor: Redakce
  • V Jihoafrické republice bylo vyfoceno nové Polo a nastupující Touareg

  • Polo příští generace designem nepřekvapí, Touareg se inspiroval u konceptu T-Prime GTE z minulého roku

  • Nové Polo by se mělo představit na podzim ve Frankfurtu 

Před několika dny se objevilo několik základních informací na téma nové generace Volkswagenu Polo. Ty můžeme aktuálně doplnit o snímky téměř nemaskovaného vozu, které byly pořízeny v Jihoafrické republice. Kromě nového Pola je na nich vidět ještě jedna dost možná zajímavější novinka — připravovaná nová generace modelu Touareg.

Doporučujeme: Nový Volkswagen Polo se představí v září ve Frankfurtu. Dostane hybridní pohon

Polo příští generace designem nepřekvapí. Opět půjde na pohled o vůz, který bude vypadat jako facelift. Mimochodem, nepřipomínají vám koncová světla Audi Q2? Technicky půjde o další vůz postavený na platformě MQB. Kromě nového hatchbacku by mělo dorazit také malé SUV.

Doporučujeme: Galerie — Která barva karoserie sluší novému Volkswagenu Arteon nejvíce?

Fotky, které zveřejnil carmag.co.za, ale ukazují ještě druhou novinku, a sice připravovaný Touareg. O něm se toho zatím příliš neví, nicméně všeobecně se počítá s technickým základem převzatým z Audi Q7, tedy s platformou MLB Evo. Jak je vidět, Touareg dostane výrazně odlišný design. Vzhledem naváže na před pár týdny představený Arteon, respektive na koncept T-Prime GTE z minulého roku.

Na další informace si musíme ještě počkat. Nová generace Volkswagenu Polo by se měla představit na podzimním autosalonu ve Frankfurtu.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?