AntiŠkoda (neregistrovaný)
Pro hlupáky ve střední Evropě to bude asi napořád znak ženského pohlaví. Ovšem ve zbytku světa a pro inteligentní jedince tady doma to představuje diamant. Mimochodem zaregistroval pan "dan" že třeba Mitsubishi má tyto kosočtverce ve znaku přímo tři? Které jsou tvarem poměrně bližší těm kresbám které jste kreslil na školní lavice....
Graninger (neregistrovaný)
Mám jednoho Francouze a jsem spokojen,kvůli znaku to není. Je spolehlivý a flexibilní,na vlastní chybě jsem se přesvědčil,že je i bezpečný. Rozsekal jsem mu předek na hadry po dvojitém smyku. Nic se mi nestalo,díly a světla odskákaly jak kostičky z Lega.
Pavel (neregistrovaný)
Jsem velký fanoušek Renaultu a jsem rád že je tady konečně pořádný Koleos. Ten minulý se úplně nepovedl, ale tenhle bude snad stát za to a navíc vypadá moc dobře. A jsem rád že se Renault poučil z chyb a zařadil motor 2,0 dCi. To bude svezeníčko.
Jan (neregistrovaný)
Škoda / VW bude vždy u nás nejlepší ... První auto tohoto typu a hned je nej .. jak jinak ..o:) To samé bude KaroQ ... Neboli Seat Ateca .. Taky ryzí české auto ... Dmu se pýchou nad ryze českou automobilkou ...) To nadržování těmto neforemným plechovkám je někdy až trapné ...
Vojtěch Nováček (neregistrovaný)
V roce 2016 byl Renault byl druhá nejprodávanější značka v Evropě. S 1 100 880 Kusy.Škoda prodala 663 230 Kusů.Je 10 v Evropě.Oproti roku 2015 si pohoršila o dvě pozice.Podle mého názoru, vyrábí slušné a nepěkné vozy.Průměrná kvalita a nepovedený design.Musíme se těšit, že se to s novými modely zlepší.
Rivo (neregistrovaný)
Určite je pravda , že autor neoprávnene vychvaľuje DSG, pretože dobre poznám CVT Japonec overený by ju určite nemontoval....!!! A mám ju odskúšanú bez poruchy!!! A vzhľadom k tomu že Koleos je odroda X-Treilu/ aspoň podvozok určite/, tak kde sa hrabe škodovka....a o dizaine ani nevravím....!!! Obzrel som si dokonale Kodiaq-a....vyzerá ako stará BMW-X5....... Škodovka nikdy!!!