Na prodej je prakticky nové Lamborghini LM002 ze série čítající pouze 48 kusů

přidejte názor
Autor: Redakce
  • Lamborghini LM002 je v podstatě luxusní SUV s dvanáctiválcem z modelu Countach 

  • Aktuálně je na prodej americká verze v dokonalém stavu 

  • Celkem vzniklo pouze 48 exemplářů určených pro americký trh 

  • Nabízený kus je po prvním majiteli a najeto má pouze 5400 km 

  • Potřebovat budete zhruba osm milionů korun 

Občas se někde objeví na prodej opravdu hodně zajímavé auto v těžko uvěřitelném stavu. Přesně takovým případem je i Lamborghini LM002, které je aktuálně k dispozici na eBay. Jen si to představte... Vůz je jedním ze 48 exemplářů určených pro americký trh, svůj dosavadní život strávil zahrnut dokonalou péčí a od roku 1990 najel pouze 5400 km. Jinak řečeno, nechcete zcela nové Lamborghini LM002?

Doporučujeme: Vzácný prototyp Tatry 603 je na prodej. Levný nebude

O tom, že byl vůz v dobrých rukách, svědčí například skutečnost, že si jeho původní majitel koupil do sbírky rovnou dvě Lamborghini najednou. Když už byl v tom objednávání, tak si začátkem 90. let pořídil rovnou i Diablo. Jak píše prodávající, oba automobily byly dodány v červnu 1991. Od té doby LM002 spíše stálo, samozřejmě v klimatizované garáži, a dosud nikdy nebylo na prodej. Teď může být vaše.

Doporučujeme: Obrněný Mercedes S600 Pullman, jímž jezdil Vladimir Putin, je na prodej. Za 31 milionů

Jak dokazuje přiložená galerie, auto je ve vynikající kondici. Cena přirozeně není nejnižší, ale na druhou stranu za zhruba osm milionů korun dostanete SUV značky Lamborghini, které se jen tak nevidí a které hlavně už méně stát nebude. Pokud se vám nechce čekat na sériový Urus nebo vás úplně neláká Bentayga, tohle bude správná volba.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?