Petr Novák (neregistrovaný)
Hezký článek, samozřejmě o nic jiného nejde, než kasírovat zase víc a vyrábět z lidí, co jedou bezpečně trochu nad limit, chudáky tím, že je stát připraví o papíry kvůli naprosté banalitě. Nejde o bezpečnost ani nikdy nešlo. Jde pouze o to vybrat to příslušných kas co nejvíce a utahovat šrouby. PS: Má tam být Velké Meziříčí, ne Valašské ;-)
Jan Linek (neregistrovaný)
Proč se vlastně taky nepokutují naopak řidiči zdržovači jízdou v levém pruhu s kolonou aut v zádech,dementi kteří při blížícím se zůžení dvou pruhů na jeden nepochopitelně zablokují jízdou uprostřed sbíhající se pruh s výsledkem kdy místo dvou řad a zipu tu máme 2x tak delší kolonu v jednom pruhu,ty co v úseku řízeném kyvadlově nejsou schopný na zelenou zařadit a ject tak jak ostatní a místo plynulého provozu vzniká morseův efekt - to je auto auto dlouho nic a auto, auto dlouho nic auto auto atd! tohle jsou daleko nebezpečnější psychopati kteří berou právo moralizovat a omezovat ostatní řidiče viz. blokatéři zipu než někdo kdo jede v noci na prázdné jižní spojce 110km/h! nebo jsem snad já z jiné planety že mám tento názor???
Viktor (neregistrovaný)
Kasirovat lidi je samozrejme zakladni idea. I kdyz "extremnimi" pitomci velice podporovana. Na druhou stranu je treba podotknout, umistovani zpomalovacich semaforu v obcich v ČR je vec uzasna, bez pokut. Na rozdil od nemecka, kde o zpomalovacich semaforech ani neuvazuji a v obcich ci mestech rostou fotobudky jako houby po desti. Videl jsem spousty dokumentu z nemecka, kde je toto jednoznacne zamireno na vydelavani a bezpecnost tam jde az v druhe rade. Ono kdyby po dalnici D1 jezdili ridici ohleduplne od 120-150kmh, pak by se asi prdlajs delo. Po teto dalnici jezdim minimalne, a pokud muzu, vyhybam se ji. Ale vetsina ridicu pri najezdu na tuto dalnici prepina na "mód magor" a chovaj se vsichni jak magori. Zadny div, ze tam je denne tolik nehod. Kdyz tam projizdim, praktici kazdych paar minut kroutim hlavou, co to je za debila. O zpomalenych usecich ani nemluve.
franta (neregistrovaný)
Proti bezpečnosti se opravdu těžko něco namítá.Tu jistě chceme všichni.Proto je to výhodné zaklínadlo pro všechna omezení,zákazy,represe a buzerace podepřené zkreslenými a demagogickými rádoby statistikami. Dnes všichni (aspoň ti s normálním rozumem) vědí,že jde hlavně o vybírání peněz jako v podstatě druhé zdanění obyvatelstva.Jen ovce papouškují různé dogmatické "argumenty" policie,jimž samozřejmě vyhovuje omezení naprosto všeho,protože to nahrává výběru peněz (pardon vlastně bezpečnosti)...