Lamborghini Huracán papeže Františka vyhrál v loterii Vláďa N. ze Skutče

1 nový názor
  • Lamborghini Huracán papeže Františka vyhrál Čech 

  • Konkrétně by měl být novým majitelem jistý Vláďa N. ze Skutče 

  • Výtěžek loterie činí zhruba pět milionů korun a půjde na obnovu kostelů 

Papež František dostal v roce 2017 od automobilky Lamborghini darem model Huracán vyvedený v bílé barvě se zlatými detaily. Vůz minulý rok zamířil do aukce RM Sothesby's, kdy byl vydražen za zhruba osmnáct milionů. Jenže transakce se nakonec neuskutečnila a papežovo Lamborghini Huracán nakonec putovalo do charitativní loterie. Kterou vyhrál Čech!

Loterie proběhla na serveru omaze.com, který zároveň oznámil vítěze. Stal se jím jistý Vláďa N. ze Skutče. Získal auto značné hodnoty, dost možná za zcela minimální náklady. Vklad do loterie totiž musel být alespoň deset dolarů, tedy v zhruba 230 korun. Celá loterie vynesla v přepočtu pět milionů korun. Tato částka půjde na obnovu kostelů v Iráku, respektive na podporu tamních křesťanů.

Lamborghini slaví. Modelu Huracán vzniklo už více než deset tisíc exemplářů
Přečtěte si také:

Lamborghini slaví. Modelu Huracán vzniklo už více než deset tisíc exemplářů

Lamborghini předalo Huracán RWD papeži Františku předloni v květnu. Vůz byl upraven v rámci programu Ad Personam. Dostal bílý lak karoserie Bianco Monocerus a zlaté pruhy v barvě Giallo Tiberino. Tato kombinace odpovídá vlajce Vatikánu. Papež následně auto posvětil a také podepsal. V rámci loterie na serveru omaze.com zájemci mohli zaplatit deset až pět tisíc dolarů. Samozřejmě čím více peněz věnovali, tím větší byla jejich šance na výhru.

Výherce získal kromě auta také letenky do Říma, ubytování ve čtyřhvězdičkovém hotelu a hlavně soukromý slavnostní obřad konaný ve Vatikánu, v rámci kterého mu budou předány klíčky. Tohoto obřadu by se měl účastnit jak šéf Lamborghini Stefano Domenicali, tak samotný papež František. Vláďovi gratulujeme.

Horák (neregistrovaný)
Tak pokud to auto dostane ,tak už vidím -jasně, že kluka o to slavné auto brzy někdo ( zatím nevím kdo)***VOKRADE***. Sem si jisty. Howkch...kché.
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?