Kolik zaplatíte za obří svítící ledvinky na novém BMW X6? V kontextu ostatních příplatků jsou za hubičku

3 nové názory
Autor: Redakce
  • Svítící maska, která přišla spolu s novou generací BMW X6, je něco, co si zákazníci dosud pořídit nemohli 

  • Na českém trhu si za tuto specialitu připlatíte necelých 14 tisíc korun 

  • V nabídce pro novou X6 samozřejmě najdeme i spoustu mnohem dražších prvků výbavy 

  • Nejlevnější X6 xDrive30d u nás stojí 1 973 400 Kč

Automobilka BMW spustila konfigurátor pro novou generaci modelu X6. Kromě toho, že si i čeští zájemci mohou naspecifikovat svou vysněnou výbavu, jsou tak známé veškeré české ceny. Tedy jak ty základní, tak ceny prvků dodávaných za příplatek. A právě jeden z nich je v tomto směru velmi zajímavý, protože jste si ho dosud ještě nikdy pořídit nemohli.

BMW X6 nové generace totiž přišlo se specialitou v podobě svítící masky chladiče, která má samozřejmě podle aktuálních trendů patřičnou velikost. Tuto drobnost najdete v nabídce pod označením „BMW kidney Iconic Glow“, přičemž dostupná je ke všem čtyřem aktuálně nabízeným motorizacím. A pro všechny je shodná také cena. Pokud si chcete užít „úžasné bílé světelné efekty – například při jízdě nebo při odemykání či zamykání vašeho vozidla,“ jak píše automobilka na svých oficiálních stránkách, pak budete muset připlatit 13 546 Kč. To jsou v kontextu ceny od zhruba dvou milionů samozřejmě drobné.

BMW X6 třetí generace nabídne podsvícené ledvinky i paket do terénu
Přečtěte si také:

BMW X6 třetí generace nabídne podsvícené ledvinky i paket do terénu

Příplatková maska chladiče využívá diodová vlákna. Ledvinky (nebo spíš obrovské ledviny) se rozsvítí při otevření nebo uzavření auta, řidič ale může zároveň masku rozsvítit i manuálně. Ta tak může svítit rovněž během jízdy.

Pokud jde o základní ceny nové generace X6, nejlevnější provedení xDrive30d koupíte za 1 973 400 Kč. Benzinová verze xDrive40i vyjde na 1 982 500 Kč a na vrcholné M50d a M50i budete potřebovat zhruba 2,5 milionu korun. Konfigurátor nového BMW X6 si můžete prohlédnout zde.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?