Katka (neregistrovaný)
Můj kamarád si letos pořizoval ojetý vůz a byl velice překvapený, když viděl, jak zdražili, jelikož já jsem si koupila ojetý vůz v loni v autobazaru a měla jsem ho o několik tisíc levnější nežli on. Jediný problém, který mě zaskočil byl nainstalovaný počítač jen v německém jazyce, ale naštěstí mi v kamarád poradil internetové stránky, kde nabízejí překlady aut do češtiny.
Marta (neregistrovaný)
Nedávno jsem si také pořizovala ojeté auto v autobazaru a byla jsem velice překvapená, jak zdražili. Naštěstí jsem měla již jedno zamluvené, a tak mi nechali cenu před zdražením. Po příjezdu domů se mi hodila autokosmetika, kterou jsem si již před nějakým časem koupila. Vyčistila jsem celý interiér, a pak jsem s ním zajela do myčky, aby bylo celé umyté.
Zdeněk Šámal (neregistrovaný)
Jak tu jsou ty reklamy na překlady do češtiny a autokosmetiku, bože, navíc začínají stejně - byla jsem překvapená, jak zdražili. No.... Opravdu se zdražilo, ale všechno se zdražilo a ruku na srdce, "zdražila" se i moje výplata, dostali jsme přidáno, takže nebyl problém si auto pořídit. A ano, pořizovali jsme ho právě v áčkách a pořizovali jsme ho na jejich úvěr, protože jsem si chtěl nechat peníze svoje -mám je na spořících účtech, takže mi je inflace tolik nežere a řekl jsem si, že lepší je mít na účtě než je nemít a stejně si pak muset půjčovat, tak když půjčka, tak na auto, která navíc nebyl nikterak ohromná, protože dost z toho ukrojil příjem z prodaného vozu.
Zahálka Petr (neregistrovaný)
Do vedlejšího příspěvku jsem psal, že ojeté elektroauto za 169 tisíc bych nebral, že technologie pokročily a že by bylo určitě rozumnější si připlatit za modernější verzi, když už elektroauto. A platí to i co se obyčejných aut týče, i tam je určitě vždy lepší upřednostni novější model, už jen kvůli použitým technologiím a bezpečnosti.
SERVAL (neregistrovaný)
Plynu jsem se vždycky bál, musím říct, i když důvod k tomu asi není. Já jen jak vždy slyšel plyn, tak jsem očekával, kdy co kde kolem bouchne. Ale jinak souhlasím, že je vždycky lepší vzít si auto s lepší výbavou a třeba i s odlišným typem paliva, než je běžné, protože doba opravdu kráčí mílovými kroky a ty technologie dnes jsou s historií před 10 lety neporovnatelné.
Drahoš (neregistrovaný)
ale teď to zase zlevňuje, šetřit se musí, to je pravda, ale zase se z toho nemůžeme zbláznit a sedět v baráku s vypnutým topením v šále a v čepici. Rozum do hrsti a jako jo, proč ne elektro auto, proč ne hybrida, ale do green dealu času dost, spíš bych to viděl na hodně dobrý kvalitní auto a užít si všechny jeho výhody.
Štefan Jozef (neregistrovaný)
Dobre, že trh s ojazdenými autami, tak rýchlo a pružne reaguje na aktuálne trendy a ponuku. Zatiaľ mám auto na klasický poho, ale pri nákupe posledného som uvažoval o hybride, nakoniec som ešte odolal, ale do budúcna s tým počítam.

Vždycky je to o penězích, co si budeme povídat. Jestliže někdo dělá investice do zlata, tak si může dovolit leccos. Jestli někdo ukládá peníze pod polštář, tak bude jezdit dvojkovou Octávkou. Neříkám, že jedno je lepší nebo horší. Ale prostě to tak je a je potřeba se s tím smířit. Každý svého štěstí strůjcem a zadarmo vám nikdo nic nedá. ;-)