Aleš (neregistrovaný)
Tak doufejme, že se jim bude dařit minimálně stejně dobře, jako doposud. Těch prodejních akcí měli nespočet, např. za každý rok vlastnictví hyundai, nebo doba trvání řidičského oprávnění se dala na i30 udělat hodně pěkná sleva, tak snad budou mít zase něco podobného ne? Že bych si obnovil vozový park :)
Freedy (neregistrovaný)
I agresivní jednání je občas potřeba, bez toho to nejde v tvrdé konkurenci. Korejci mají tu výhodu, že nemusí vkládat tolik snahy o svou prezentaci vozů, protože každý, kdo měl jejich auto ví o kvalitách jejich vozů. Hlavně servis pro mě byl prioritní protože, zde bylo úplně jiné jednání než u jiných automobilek.
Radovan (neregistrovaný)
Sonata by u nás k prodeji být neměla, ale jak píše p.Lukáš, tak by neměl být problém ji sehnat v okolních státech. Sám o tom uvažuji, jelikož to auto má opravdu něco do sebe, hlavně co se týče již zmiňovaného designu. Nic hezčího za přijatelný peníz už jsem dlouho neviděl!!
Lara (neregistrovaný)
Teda, povídat si sám se sebou pod 8 nicky, to je slušná diagnóza. Pánu Vosickemu přeji, aby ho vzali už jen ve Škoda Auto.