Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Hodím to na blikačky! Řidiči zneužívají výstražné znamení, je to přestupek. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
František Pokorný (neregistrovaný)
Tak s tímto článkem nesouhlasím s ohledem že mám zkušenost se zásobovaním v Praze a i jiných městech. Věřte že když máte zásobovat určité místo, tam kde se nedá zastavit v okruhu 200m jinak než na blikacky, tak vám opravdu nic jiného nezbývá. Chápu vaší výtku k osobaku, který asi rozhodně nic nezasobuje a jen si chce popovídat a už vůbec nechápu logiku proč zaparkoval přesně proti dodávce. To svědčí jen o tom že neměl mozek. Blikacky se dají využít hlavně i při situaci kdy chcete někam couvat a řídící za vámi o tom dáváte varovkami vědět že budete manevrovat, ale spousta jich to stejně nechápe a a nalepi se vám na zadek. Myslím že varovky by měli mít v provozu větší využití a řídiči by je měli mít právo je využívat ve více situacích než je popsáno v článku, ale pozor s rozumem a nezneuzivat. Jsem rád že drtivá část policistů je k zásobování v tomto ohleduplnná a chápe nás.