Vlákno názorů k článku Elektronická dálniční známka v roce 2021: Vše, co potřebujete vědět od Ja - To by mě také zajímalo jak je to...

Ja (neregistrovaný)
To by mě také zajímalo jak je to s LPG. Do podzemnich garáží se nesmí - s tim v rámci bezpecnosti souhlasim, i když jsou místa kde jsou postavena nadzemní plně vetratelna a tam tedy nechápu proč se nemůže. Avšak čekal bych, že LPG bude zvýhodněné stejně jako CNG. Vzdyt v roce 2012 jsem si porizoval nove auto a již z tovarny na LPG. Priplatil jsem za to cca 50000 Kč a co se týče oprav motoru, tak kvuli tomuto provozu nejsou nejlevnější. A ve finále po 10 letech budu muset vyměnit nádrž a na STK platim také více. Ale aby například jsem měl slevu na dálniční známku tak to nee. Nasrat. Příště již nekoupím auto s alternativnim pohonem jelikož to vyjde mnohonásobně dráž a nikde není žádná finanční uleva jako poděkování že se aktivně podilim na snižování skleníkových plynů.
Konin (neregistrovaný)
Rekl bych ze CNG bude tak trosku ekolobby koncernu. LPG se jim nehodi do kramu, vetsinou se na LPG prestavuji starsi vysokoobjemove vozy, a tech se ekofasisti radi zbavi.