Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Elektronická dálniční známka v roce 2021: Vše, co potřebujete vědět. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Ja (neregistrovaný)
To by mě také zajímalo jak je to s LPG. Do podzemnich garáží se nesmí - s tim v rámci bezpecnosti souhlasim, i když jsou místa kde jsou postavena nadzemní plně vetratelna a tam tedy nechápu proč se nemůže. Avšak čekal bych, že LPG bude zvýhodněné stejně jako CNG. Vzdyt v roce 2012 jsem si porizoval nove auto a již z tovarny na LPG. Priplatil jsem za to cca 50000 Kč a co se týče oprav motoru, tak kvuli tomuto provozu nejsou nejlevnější. A ve finále po 10 letech budu muset vyměnit nádrž a na STK platim také více. Ale aby například jsem měl slevu na dálniční známku tak to nee. Nasrat. Příště již nekoupím auto s alternativnim pohonem jelikož to vyjde mnohonásobně dráž a nikde není žádná finanční uleva jako poděkování že se aktivně podilim na snižování skleníkových plynů.