Čtyřkolka CF Moto Gladiator X8 Deluxe V-Twin s dárkem za 15 000 Kč zdarma!

18.12.2017
2 nové názory
Autor: Redakce

CF Moto Gladiator X8 Deluxe V-Twin – nejprodávanější dvouválcová čtyřkolka s dárkem za 15.000,- ZDARMA!

Největší dovozce pracovních čtyřkolek do ČR a SR, firma Journeyman CZ, zase na Vánoce naděluje! V luxusní zimní SUPERAKCI nyní dostanete v celé české a slovenské obchodní síti Journeyman k nejprodávanější dvouválcové čtyřkolce, modelu Gladiator X8 Deluxe V-Twin Facelift, elektronický posilovač řízení (EPS) v hodnotě 15.000,- zcela ZDARMA!

Kde je háček? Nikde, jsou Vánoce a tak jsme našim zákazníkům prostě dali parádní dárek ;).

F Moto Gladiator X8 Deluxe V-Twin je nejprodávanější, nejsilnější, největší ...a spousta dalších „Nej“ patří dlouholeté jedničce v kategorii velkých dvouválců. Klíčem úspěchu je bezesporu vysoce spolehlivý dvouválec 800 ccm se špičkovým výkonem 63 koní a 72 Nm kroutícího momentu (off-road úprava) společně s americkým vstřikování Delphi, který zajistí zcela dostatečný výkon pro všechny druhy práce i zábavy. Nyní je TOP verze DeLuxe atraktivně zmodernizována a doplněna mj. vynikajícím LED osvětlením, čtyřmi kotoučovými brzdami na všech kolech a automatickým samosvorným zadním diferenciálem.

Akce je do odvolání nebo do vyprodání zásob, platná pro ČR i SR. Akce se vztahuje na TOP Model verze X8, model CF Moto Gladiator X8 DeLuxe V-Twin Facelift. Další informace na www.ctyrkolky.cz 

Já osobně mám podobné pracovní čtyřkolky docela rád. :) Sám je využívám na zahradě, mám za ni sklopný valník a jsou to fakt dělníci, kteří si na sebe už několikrát vydělali. Teď mám doma tři, protože když děláme se syny v lese, tak je to neocenitelné. Za mě fakt skvělá věc.

Mates (neregistrovaný)
Já jsem si vloni v létě také udělal radost a koupil jsem si čtyřkolku. Vybral jsem si linhai z https://amzcentrum.cz/ a těšil jsem se, jak si s ní zablbnu ve sněhu, ale bohužel jsem měl smůlu, tak doufám, že letos konečně nějaký sníh napadne, abych ji mohl pořádně vyzkoušet i v zimě.
  • Našli jste v článku chybu?