Vlákno názorů k článku Sedm chyb, které dělají řidiči při cestě autem do Chorvatska. Děláte je také? od cross - S tím Maďarskem bych to mírnil. Jel jsem...

cross (neregistrovaný)
S tím Maďarskem bych to mírnil. Jel jsem tak loni (dálniční známky jsem si koupil, i na Slovensko a to jsem najel na Slovensko v Břeclavi) a byla to pohodová cesta. Sice kolem celého Balatonu mlha, ale jelo se dobře. Přes Rakousko jezdí většina a taky to pak tak vypadá. Vyjížděl jsem o půlnoci - a tady souhlasím s autorem. Přišla krize (byl jsem sám řidič), kdy jsem v Maďarsku zastavil na půl hoďky. Pak jsem doufal, že se pojede za světla už lépe - ale přišla zmíněná mlha. Pak jsem zastavoval klidně i co 45-60 minut, protože jsem byl fakt vyřízený. Cestou tam tak kolem 10 zastávek, cestou zpátky (vyspaný a ve dne) asi jen 4 a to ani ne z únavy, ale na protáhnutí.
Vlasta (neregistrovaný)
naprosto souhlasím,přes Maďarsko jezdím léta a cesta je naprosto pohodová,dálnici mají velmi dobrou,známka se dá koupit na netu,takže bez stresu.Jediné mínus je,že tuto cestu už objevilo více řidičů a začíná být taky frekventovaná-ještě před třemi lety od Balatonu dál dálnice téměř bez aut a na maďarsko-chorvatském přechodu skoro nikdo,loni už menší kolona.