Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Zúžení na D1 jsou peklo. A řidiči ho ještě zhoršují bezdůvodným blokováním ostatních. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Mirazezlina (neregistrovaný)
takže autor je také jeden z těch, co určují které pravidla se dodržovat mohou a které ne. Překračování rychlosti je ok, jízda v levém ne. Takže další vychovatel... Jinak je třeba si uvědomit, že udržet 40 tun na rozbité dálnici v 80km/hod kde máte na každou stranu 20cm v přímém směru není jednoduché, ty soupravy se vlní. A je pak na odpovědnosti řidiče, zda si troufne riskovat s tím, že mu auto určitě neuhne a nebo jede na jistotu a více ze široka. Při nehodě by byla první otázka policisty - a proč jste jel tak při kraji, že jste se odřel, proč jste nejel bezpečně? A co se týče kopců, co si všímám já, tak i ti co jeli zeširoka v pomalejších rychlostech uhnou. Jenže pak se zas najdou kojoti, co si na něm začnou chladit žáhu.