Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Zotye SR9 je čínský klon Porsche Macan, který si s duševním vlastnictvím hlavu neláme. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Alex (neregistrovaný)
Kopirování je samozřejmě lumpárna, auto nevím jak je kvalitní, ale určitě ujede podobnou porci km jako některá evropská auta. Zarážející je ta cena, proč u porsche stojí základní model 2mil korun (plně vybavený 3.5 milionu) a soudruzi to dokážou udělat přibližně stejně ale za desetinu ceny ?!!! Po určitej časovej úsek by asi nebylo špatný je pustit na trh v Evropě, vytvořili by konkurenci a srazili ceny originálů. Jako druhé nebo třetí auto do garáže na ježdění na poštu ? Proč ne, nemusí to být zrovna porsche, ale hlavní je to že cena je tak příznivá, že mně opravdu nebude tak moc mrzet odřenina, promácklina, nebo kdo ví co... Co se týká spolehlivosti, tak to by asi mohli říct lidé co mají zkušenosti s Kiou nebo Hyundayem kolem roku 2000+ tehdy totiž čína tahle auta dělala tak jak chtěla... spousta jich jezdí i dnes, to znamená že životnost čínského vozu nebude z nejhorších. Až jednoho dne budou navrhovat přijatelné designy pro evropu, tak tu nebude jezdit nic jineho, Čína nás sežere zaživa ! A nikdo s tim nic nezmůže...