Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Zloději poznají, že jste v autě nechali elektroniku, i když ji schováte. Prozradí to Bluetooth. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Kolik (neregistrovaný)
No tak to bylo takový plácnutí do vody, hlavně něco napsat, že? Zaprvé to nebylo až v androidu 8, ale tuším už v 6, možná v 7, nicméně to není vůbec podstatné. Protože běžně i při zapnutém Bt, zařízení viditelné není! A to je právě ta bezpečnost, protože aby vaše zařízení vidět bylo, je potřeba otevřít nastavení BT. Ale jak jsem psal, běžně vidět není, nevím jak nějaká speciální apka, jestli to dokáže. Takže nejdřív si něco zjistím(ověřím) a pak píšu. Rozhodně se takhle chová čistý android (i co mám ověřené, tak i třeba Sony) a pokud to nějaká nadstavba výrobce sprasí, tak to není chyba androidu. Nevím, co tím chtěl autor článku říct, ale určitě to není tak, že půjdu u obchoďáku s mobilem, dám hledat BT zařízení a najdu tam všechny se zapnutým BT. To rozhodně neee.