Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Ze Škody laciná značka nebude, ujišťuje opět její šéf. Chce ale víc levných modelů. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Dušan (neregistrovaný)
Takže, že by došlo k větší preferenci a protlačování nastávající nové řady Fabia IV? Jestli se tedy bude vyrábět i s karosérií combi a třeba i nějaký základní model bez zbytečných elektronizací a digitálních tabletů, tak by to mohlo vyjít. Proč asi Dacia má takový úspěch? Dobrá cena, dnes už dobrá technika a hlavně jednoduché konstrukční řešení, žádné navíc přidané věci, které nepožadují směrnice EU, aj. předpisy a zákony. Dacii asi nekupují mladí lidé, očekávající naprosté technologické novinky a hightech, ale spíše praktici očekávající obyčejnou užitnost a funkčnost. Na stejnou notu by se měla zaměřit Škodovka u svých modelů řady Fabia. Kdo chce více má Scalu, Octavii aj. řady vozů.