Michal Rolen (neregistrovaný)
Musím souhlasit ! Na co kupovat naleštěnou funglovku za mnohokrát větší cenu, když tu máme Áčka. Sám od nich mám už druhé auto a vždy vše v naprostém pořádku. Takže vzrůstající počet zánovních vozů je jedině dobře :)
Radim Bruml (neregistrovaný)
Koukám, že podle komentářů je tady dost spokojených lidí z AAA. Já knim patřím také, kupoval jsem zde Passata b6 a přítelkyně golva IV. Obě auta jezdí bez problémů už přes rok. Na co dávat hříšné peníze za funglovky, když stejný účel splní i auto z barazu?
Mates (neregistrovaný)
S rostoucí poptávkou roste i nabídka, to je dobře. Sám bych nekoupil auto nikde jinde než u Áček. Na co dávat zbytečně moc peněz za naleštěnou funglovku, že? To že se ceny i nájezdy dřží stabilně je jedině dobře :)
Marcel Šťastný (neregistrovaný)
Nedivím se, že nabídka se rozrůstá. Přeci jenom je lepší koupit auto od Áček, než jak všichni píší..."naleštěnou funglovku". Možná někomu přijde, že tu Áčka nějak chválím, ale.... Už od nich s manželkou máme dvě auta a nikdy nebyl žádný problém. Dokonce i servis nám poskytli, když nám spadl vejfuk a to zadarmo !!!
David Horn (neregistrovaný)
Jen blázen by si v dnešní době koupil naleštěnou funglovku, když tu máme bazar jako je AAA auto. Možná Vám to přijde přehnané, ale zkrátka se to vyplatí koupit u nich. Cena je o dost nižší a kolikrát tam máte ještě záruku, co víc si přát?