Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Vzkaz pražským radním: Nekousejte do ruky, která vás živí. Když chcete dostat lidi z aut, nabídněte jim lepší alternativu. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Robert (neregistrovaný)
Je to strašné tendenční - a nepravdivé. Lidé nejsou závislí na autech, jsou líní a štítí se socky. Centrum Prahy je přitom tak malé, že stačí cca půl hodiny přejít z jedné strany na druhou. Je pravda že chybí infrastruktura zachtnych parkovišť jako i okruhy. Nadavat na pruhy pro bus IZS a taxi je také kravina naopak těch by mělo být víc aby dopravní obsluha stíhala a ti co jsou líní ať si počkají v kolone a upřímně bych přivítal i mýtné které by se dalo využít na posílení hromadné dopravy. A v době internetových technologií fakt není nutné aby každý kvůli schůzce okamžitě sedal do auta ono by lidem i prospělo chodit a po historickém centru jenom chodit a pít kávu na chodníku jako všude ve svete