Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Vytlačovací rám policejních Octavií vyvolal pozdvižení. Předpisům ale vyhovuje. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Tom (neregistrovaný)
Na co to naši ozbrojení nemakačenkové asi mají? Na to, aby sejmuli toho obyčejného smrtelníka, který si dovolí lézt přes JEJICH cestu, když ONI spěchají na kafe na benzínku. Na to to je. Jinak na hovno. A když takhle upravenou fízlkárou někoho sejmou, tak stejně dostanou jenom kázeňský trest. jako vždy. A kuželky na přechodech se hrají dál... Jako třeba tady: https://www.idnes.cz/praha/zpravy/soud-uznal-vinnym-policistu-srazil-zenu-na-tramvajovych-kolejich.A190724_130132_praha-zpravy_rsr A když teď budou mít v ruce fízlkáru s beranidlem, to těm ozbrojeným instalatérům, kteří se nejsou schoní uživit jinak, než buzerováním lidí, vzroste seběvědomí !!! Občane prchej, jede nejmocnější a beztrestné božstvo !