Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Vytlačovací rám policejních Octavií vyvolal pozdvižení. Předpisům ale vyhovuje. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Standa1 (neregistrovaný)
Dávám rady řidičůmPTady přidávám veškeré pravomoce Policie Vojenské policie Městské Policie zaměstnavatelů a Celníků a rada právníka že nikdy se sám neudávejte koho to vše zajímá tady je odkaz na zajimavý článek kde se dočtete že Celníci nemohou provádět test na alkohol a ani na drogy u řidičů což je podle mě nesmysl a zákon by to měl upravit jelikož si to odporuje při kontrolách kde není policie a řidič je evidentně opilý by mu Celník nemohl zabránit v další jízdě nemá na to pravomoc .A silniční Celníci by měli spadat do stejné kategorie jako Policie .A třeba Policisté mohou při plnění služebních úkolů bez majáků a zvukové signalizace překračovat rychlost a Městská policie a Celnívci Vám nesmějí kontrolvat občanský průkaz jen řidičsky a technický a potvrzení například od lékaře že nemusíte být připoutaní takže si to přečtěte celé ušetříte si za zbytečné pokuty :https://www.auto.cz/na-co-maji-pravo-policiste-a-straznici-proc-se-sami-udavame-74704