Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku VW vystavuje v Praze posla své elektrické budoucnosti. Kvóta pro ČR je už prodaná. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Radovan (neregistrovaný)
Aneb stále píár koncernu slibovaná elektromobilní revoluce. 500 malých eCitigo, objednaných za listopad 2019 bude dodáváno počínaje lednem 2020, další objednávky bereme. ale počkáte si. Chceme v roce 2020 prodat v ČR 3 tisíce elektromobilů Škoda, vlastně pardon, jen 2,5 tisícce, vlastně pardon jen 2,5 tisíce včetně hybridů a pluginhybridů Škoda. ID3 VW je revoluce a jsme lídry světa, nicméně objednáte si a možná v polovině roku 2020 začnou dodávky, přičemž limit pro ČR je pár desítek kusů. V ČR dnes jezdí 5,8 mil ks osobních aut. Takže ne revoluce, ale kapka v moři. Kdepak soudruzi ze SRN dělají chybu? Odpovím: v letitých kecech. Už ve 2011 slibovali vyrábět 300 tis. elektromobilů ročně ve 2018. Internet je sviňa, všechno se dá dohledat hned.