Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Vodíkový Hyundai Nexo je ekonomický nesmysl, který čistí vzduch (první jízdní dojmy). Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Stounak (neregistrovaný)
Vodíkový pohon je uz davno vymysleny a v Nemecku je tusim registrovanych 1200 aut jezdících na tento pohon a samozřejmě mají k tomu i nějaké ty čerpací stanice. Největším investorem do vodíkového pohonu je Toyota. Všimli jste si toho, že Toyota nemá v prodeji žádný elektromobil? Proč? Protože tvrdí, že vývoj elektromobilů atd je nesmysl, k čemuž se přikláním a jde vlastní cestou. Byla jedna z prvních automobilek, která nabízela Hybridní pohon a my na to koukali pred x lety co to vlastně je. Nedokážu si představit, jak tvrdí Evropa že do deseti let se budou vyrábět jen elektromobily. Proboha, kde vezmeme tolik energie na dobíjení a těch hor a kopců co zmizí, aby jsme mohli vyrobit nesmyslné baterie, které vydrží cca 6 let a pak co s nimi? Zakopeme? Hurá ekologie.