Video: Porsche ukazuje pět aut s nejlepším zvukem. Souhlasíte?

16.02.2017
1 nový názor
Autor: Redakce
  • Porsche představuje svých pět modelů s nejlepším zvukem

  • Nechybí akustická prezentace modelu 918 Spyder nebo Carrera GT

Porsche na svém oficiálním YouTube kanálu rozjíždí sérii „Top 5“ ze své historie a současnosti. Nyní představuje pět aut, o kterých si myslí, že mají nejlepší zvuk. Poslechnout si tak můžeme legendární model 911 Carrera 2.7 RS nebo jejího pozdějšího následovníka 911 GT3 RS. Nechybí ani ikonický závodní speciál Porsche 550 Spyder.

Podle automobilky ale mezi auta s nejlepším zvukem patří i hybridní supersport Porsche 918 Spyder (pokud zrovna nejede v plně elektrickém režimu) s atmosférickým osmiválcem a samozřejmě jeho duchovní předchůdce Porsche Carrera GT s atmosférickým desetiválcem. Ten byl původně vyvinut do nakonec nevyrobeného speciálu pro závod na 24 h v Le Mans.

Doporučujeme: BMW M2 Coupé vs. Porsche Cayman — Juniorská extraliga

V sérii „Top 5 od Porsche“ se už představily například nejvzácnější silniční modely legendární německé automobilky. Ty si můžete prohlédnout na přiloženém videu:

Vozy Porsche jsou považovány za nejúspěšnější sportovní a vlastně i závodní auta všech dob. Někdo kdysi spočítal, že v oficiálních statistikách různých motoristických disciplín právě vozy Porsche (hlavně pak model 911) nejčastěji figurují na prvních místech. Tak když jsme u těch videí, pojďme si dát ještě jednu akustickou ochutnávku:

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?