TZ: Nový Hyundai H350 na přehlídce IAA Užitkové vozy 2016

21.09.2016
2 nové názory
Autor: Redakce
  • Nové lehké užitkové vozidlo Hyundai H350, včetně různých přestaveb vystaveno v expozici značky Hyundai

  • K dispozici nyní s novými motory Euro 6, se sníženou spotřebou paliva a standardně dodávaným režimem Active ECO Drive

  • Nová záruka přizpůsobená potřebám zákazníků: tři roky bez omezení ujetých kilometrů, nebo nově pět let, s omezením na 200 000 km

Hyundai Motor představuje na přehlídce IAA Užitkové vozy 2016 v německém Hannoveru, nové verze modelu Hyundai H350, a to dva roky po jeho debutu na IAA 2014. Jedná se o první lehké užitkové vozidlo, které společnost Hyundai Motor uvedla na evropský trh v segmentu velkých lehkých užitkových vozů. Model H350, vyráběný na speciální montážní lince, nabízí vysokou úroveň kvality a spolehlivosti, umocněnou také vynikajícím poměrem cena/výkon. Nový Hyundai H350 nyní disponuje především vylepšenou pohonnou jednotkou, která plní požadavky normy Euro 6 při nižší spotřebě paliva. Současně je na vozidlo poskytována jedinečná záruka, zohledňující více potřeby zákazníků.

„Dva roky po představení modelu H350 na IAA v Hannoveru – tehdy jsme uvedli našeho nového vyzývatele na 14 evropských trhů – vylepšujeme naši nabídku pro evropské zákazníky modernizovaným produktem a jedinečnou zárukou, střiženou na míru potřebám zákazníků,“ říká Thomas A. Schmid, provozní ředitel společnosti Hyundai Motor Europe.

„Pokud jde o novou záruku, zákazníci mají na výběr mezi naší, již zavedenou, tříletou zárukou bez omezení ujetých kilometrů a pětiletou zárukou s omezením na 200 000 ujetých kilometrů. Tím vycházíme vstříc různým potřebám jejich podnikání,“ doplnil.

Nové nástavby pro Hyundai H350, představené na výstavě IAA Užitkové vozy 2016

Díky spolupráci s výrobci nástaveb pro užitková vozidla z celé Evropy, nabízí Hyundai nový H350 s různými variantami nástaveb, které dokáží plnit nejrůznější potřeby zákazníků. Hyundai Motor poprvé vystavuje na IAA 2016 v Hannoveru tři varianty realizované na základě nového modelu H350, a to sklápěč, valník a sedmimístnou verzi s nákladovým prostorem.

Společnost navíc představuje jedinečnou studii H350 Fuel Cell Concept, která dokládá její vedoucí postavení v oblasti techniky palivových článků a vychází ze zkušeností získaných s modelem ix35 Fuel Cell, který je prvním velkosériově vyráběným vozidlem na světě s tímto druhem pohonu. Ve své studii H350 Fuel Cell Concept nabízí Hyundai zákazníkům výhled na dostupnost jedinečných výhod mobility s nulovými emisemi v segmentu LCV.

Modernizované poháněcí ústrojí s vyšší hospodárností a režimem Active Eco Drive ve standardní výbavě

Výkonný turbodiesel 2,5 litru splňuje nyní emisní normu Euro 6. Jeho spotřeba paliva byla snížena až o 4,4 %, díky použití techniky selektivní katalytické redukce SCR (Selective Catalytic Reduction), v kombinaci s vylepšenou konstrukcí motoru, která zahrnuje mimo jiné olejové čerpadlo s variabilním řízením. V kombinaci s šestistupňovou mechanickou převodovkou a pohonem zadních kol nabízí nejlepší jízdní dynamiku a hospodárnost ve své třídě. Součástí standardní výbavy je nyní také režim Active Eco Drive, který umožňuje další snížení spotřeby paliva přizpůsobením výkonové charakteristiky motoru jízdnímu stylu řidiče.

Nová záruka střižená na míru splní potřeby všech zákazníků

Hyundai Motor rozšiřuje svou jedinečnou nabídku záruky také na trhu lehkých užitkových vozů. Zákazníci mají nyní na výběr mezi tříletou zárukou bez omezení ujetých kilometrů, nebo pětiletou zárukou s omezením na 200 000 ujetých kilometrů. Hyundai Motor reaguje touto novinkou na různé požadavky zákazníků. Nová záruka pokrývá potřeby prakticky všech skupin zákazníků a požadavků plynoucích z jejich podnikání, od balíkových služeb, s dálkovou dopravou, až po lokální městské podniky, s nízkým počtem ujetých kilometrů.

Pět dalších evropských trhů a větší počet prodejců nabízejících model H350 zákazníkům

Model H350, dostupný zpočátku v devíti zemích, je nyní nabízen celkem ve 14 zemích. Novými trhy jsou Rumunsko, Bulharsko, Dánsko, Maďarsko a Portugalsko, které rozšiřují řady původních zemí, jimiž byly Rakousko, Belgie, Česká republika, Německo, Itálie, Polsko, Turecko, Španělsko a Švýcarsko. Rovněž síť prodejců modelu H350 se výrazně rozrostla. Od začátku roku 2017 bude model H350 nabízet zákazníkům přibližně 500 prodejců, ve výše uvedených evropských zemích. Jen v Německu se počet prodejců zdvojnásobí ze 40 na 80.

Více trhů a více prodejců znamená, že větší počet evropských zákazníků může využívat přednosti modelu H350, mezi něž patří velký objem nákladového prostoru, ergonomický design a vynikající provozní vlastnosti, v kombinaci s vysokou úrovní kvality a bezpečnosti, vycházející z tuhého skeletu karoserie se 75% podílem vyspělých vysokopevnostních ocelí.

Jedinečná nabídka společnosti Hyundai Motor pro evropské řidiče lehkých užitkových vozů byla také oceněna porotou ankety International Van of the Year, která zařadila model H350 do užšího výběru pěti finalistů na prestižní ocenění Van of the Year 2017.

Největší nákladový prostor ve své třídě, komfort jako v osobním voze a vynikající bezpečnost

Nový Hyundai H350 nabízí zcela nový produktový design. Disponuje mnoha klíčovými přednostmi, které vycházejí vstříc potřebám evropských zákazníků, včetně velmi kvalitního prostorného interiéru zaměřeného na řidiče, s komfortem a prvky výbavy ze světa osobních vozů. Skříňové verze mají užitečnou hmotnost až 1320 kilogramů a mohou přepravit objem až na úrovni pěti europalet. Poskytují tak největší nákladový prostor v segmentu šestimetrových skříňových vozů.

Hyundai Motor přináší s modelem H350 do segmentu lehkých užitkových vozů také chytré technologie a komfort osobních vozů, a to díky rozsáhlé výbavě, která zahrnuje mimo jiné uživatelsky přívětivý tempomat, zadní bezpečnostní kameru, parkovací asistenční systém a dešťový senzor, který sám zapne stěrače skla čelního okna, pokud prší.

Dalším důležitým rysem modelu H350 je vynikající bezpečnost. Systém řízení dynamiky vozidla (Vehicle Dynamic Control System) je tvořen až devíti elektronicky řízenými systémy, které podporují a chrání řidiče, včetně systému proti převrácení vozidla, signalizace nouzového brzdění, řízení brzdného momentu motoru a asistenta pro jízdu v jízdním pruhu.

Hyundai H350 – vyráběn v Evropě a pro Evropu

Hyundai H350 je pro evropské zákazníky vyráběn v Evropě, díky čemuž nabízí vysokou úroveň kvality a spolehlivosti, při výhodném poměru cena/výkon. Nová a inovativní montážní linka v tureckém závodě Bursa disponuje vysoce automatizovanými výrobními technologiemi. Model H350 je vyráběn na montážní lince ve tvaru písmene U, která zaručuje vysokou kvalitu výroby při dostatečné flexibilitě, potřebné k montáži tří různých verzí modelu H350: skříňového vozu, minibusu a podvozku s kabinou.

Tisková zpráva

Pepik (neregistrovaný)
Vždycky jsme jezdili s Transitama a teď šéf uvažuje o Hyundai. Co si o tom myslíte? Myslíte, že tohle bude ok? https://www.vanscentre.com/uzitkove-vozy/furgon-van/hyundai-h530-150-evgt-stredni-90980km3/?step=0 Fakt bych rád věděl info od někoho, kdo s tím zkušenosti má. Díky Pepik
sears memorial day mattress sale 2017 (neregistrovaný)
How to get FireFox or any browser up first on reboot?
  • Našli jste v článku chybu?