Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Turecká značka TOGG vznikla na popud prezidenta Erdogana. Nyní ukazuje své první modely. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Nikolas (neregistrovaný)
To si nemyslím. V r. 1996-2003 byla spotřeba ropy (celý svět) cca. 82-84 milionů barelů. V tu dobu, ale začali růst silnice, trh např.: arabské silnice a dálnice, konkr. na severu Afriky postavili první silnice!! v mnoha státech právě v druhé polovině 90.tek, kde 1990 měli 8km silnic vyrostla nemalá infrastruktura! Dále začali vyrůstat velkoměsta a snimi i nová infrastruktura v Číně(do roku 2004) zde vyrostlo 5 velkoměst, dále roste Pákistán a Indie, a přesto že 75% všech lidí žije v "malém kruhu" JV Asie, spousta států a jejich silnice l, infrastruktury včetně celé Asie rostou ještě dnes. O rozvoji h státech jako Latin. a jižní Americe nemluvě. A to neřeším, že "na východ od Labe" , včetně nás se stále staví!! Celý svět l staví, buduje!! Spotřeba ropy po 20 let a nárůstu??? Tedy nárůstu silnic o 900% a trhu s vozy o jistě více než 500% je paradoxně nižší a to kolem 79-82milionů barelů!!! Této Rize přírodní avšak vysoce hořlavé (z ohledu meteoritu*) a z pohledu puklin(zemětřesení) toxické sloučeniny denně. *téma meteority dle aktualit a lepších měřicích přístrojů bude v tomto ohledu zohlednovano o poznání více, viz. nejnovější studie. Dle aktuálních poznatků padá na planetu Zemi zásadní meteorit každých 150 let. Jen v Austrálii kráterů mladších 12tisic let napočítali vědci 6, prozatím!! Plocha Austrálie tvoří jen malé procento plochy Země. Před 12tis. měli také lidé na malé s meteoritem v Grónsku!! Zpět na začátek, odkazujeme-li na Ne-existující trhy a dobu, kdy např. v Turecku, ale stejně tak tu vozy jezdili více než 20-25let v menším počtu, je nutné podotknout, že doba se značně změnila. Obnova vozových parků, bezpečnost a tech. kritéria nutí tuto dobu snižovat přinejmenším na polovinu, v případě profesionálních Ch řidičů někdy čtvrtinu(i méně!!).. Nikoliv výdrž vozu 25-30let nebo dokud nezrezaví a nenarostou na něm lišejníky a chorože. Data, výsledky jenž uspokojí naši mysl budou jistě z ruk analytiků, kvantovych počítačů, soustav studií a profesionálů a budou zajímavá a uklidňující. Nepředbíhat. Uvidí se jaké výsledky, a zásadní dispozice pro fungování tyron"základní kameny" přinesou. A směr k finanční soběstačnosti či dispozic je to dobrý krok ku předu. Takovéto věci pomohou upevnit a změnit spousta věcí, včetně negativniho myšlení, "náboje lidí " v těžkých a i jiných dobách..