Vlk (neregistrovaný)
Klasické tlachy.......kupujte kvalitní předražené pneu, levné stojí za prd. Jo, ale ten jezdič co sedí za volntem se kloudně nerozjede ani na suchu, tak to nevidí nikdo. Krom toho, čemu říkáte levné gumy ? Třeba NEXEN ? To je také levný šrot, které dávají automobilky na svá auta. Dnes už spoustu pneu co jsou z Číny také mají kvalitní gumu i design, ale nemá to hold v popisku MISCHELIN, tak stojí za kulové, že ? To se fakt musíte smát těm všem masírkám co na každém rohu jsou !
Marek (neregistrovaný)
No zrovna ty michelny jsou top. Jezdím už jen na nich . Neuvěřitelný najedzd a perfektní chování auta po celou životnost pneumatiky. To co zvládají je pecka. Drží jak přibité.Jsou pohodlnější jak většina pneu a když si spočítam kolik najedou+bonus V podobě nafty za koupi novych ,tak jsou stejne drahé jak Nějaké nexeny apod. Záleží co člověk od pneu očekává . Váš názor tudíž nesdílím...
Richard (neregistrovaný)
S Nokianem se ani neobtězovali, protože by jim pak ty ostatní gumy zbyly tak na žvýkání... WR A4 na mokru až nepřirozeně dobrá guma. WR D4 úžasný univerzál. Hakkapelitta R3 vyjede kolmo na ledovec, není pro lidi co rádi blbnout na sněhu, protože vás ta guma nepustí ani přes ručku. Mám 3 auta a na každém jedny. Tak tady máte mé zkusenosti.
Alda (neregistrovaný)
S Barum Polaris 3 jsem se pěkně napálil. Říkal jsem si, česká guma, bude dobrá, kulový. Je sice levná, ale i tak stojí za nic. Ve sněhu celkem ok, ale za chladna na mokru hrůza. Barum dojezdím a tím jsem s nimi skončil. Nemám na voze žádná velká kola, tak si příště koupím normální pneu.
Kuba (neregistrovaný)
Co se týče pneumatik, mrkněte se na testy také sem: https://www.pneu-kvalitne.cz/testy-pneumatik - věřím, že se vám při výběru správných pneumatik pro vaše vozidlo budou hodit. Máte nějakou oblíbenou značku?