Dave (neregistrovaný)
dobry den, nez tam neco napisete tak u toho premyslejte normalní ridic nikdy nepozna jaky je valivy odpor jak ovlivnuje spotrebu za jizdy na snehu jaky je brzdna drahana ledu pro danou pneumatiku takže nam nezbyva než jim trochu verit
senegalec (neregistrovaný)
V rodine máme 4 autá s pneu Hankook, zimné aj letné. A doteraz sme nemali žiadne problémy. Verím iba tomu,čo mám dlhodobo odskúšané. Zdá sa mi,že Hankooky majú nižší kilometrový dojazd. Zato sú príjemne mäkké a nie sú hlučné. Cenu v AT,kde ich kupujem majú výbornú. - Myslím si,že tieto testy sledujú chovanie pneumatík pri extrémnych stavoch,ktoré drvivá väčšina šoférov nikdy nedosiahne. - Tiež si myslím,že ide reklamný a propagačný ťah.
A (neregistrovaný)
Můžu srovnat zimáky Nokian a Michelin. Nokian jsou výborné v hlubokém nebo mokrém sněhu, ale na uježděném nebo ledě jsou výrazně horší. Michelin jsou na ledě opravdu excelentní a to i při 5mm vzorku. V testu ale v této disciplíně dopadly podprůměrně. Věřím své zkušenosti a ta se od testu dost liší.
Jirka (neregistrovaný)
Zdravím, na zimní pneumatiky jsem koukal tady: https://www.pneu-kvalitne.cz/kleber-krisalp-hp - máte se stránkami zkušenosti? Děkuji.