Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Test ojetiny: Alfa Romeo Giulietta (od 2010). Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Nerez (neregistrovaný)
Giulietta je zajímavé auto. Je už pár let, co jsem po ní pokukoval. Problém byl ten, že když jsem chtěl výbavu, tak od novoty byly nesmyslně drahé. Ojeté byly většinou dost neudržované. Interiér byl bytelný, nikde nic nevrzalo, ale třeba řadící páka byla od majitele rozervaná jak kdyby používal kovové rukavice, kufr uvnitř rozedřený jak kdyby vozil medvěda atd. Pro řidiče perfektní, pro zbytek posádky interiér jen průměrný a řekl bych, že spousta plastů byla identická s jinými Fiaty. Srovnání s MB-A to třeba nesneslo. Problém byl asi hlavně ten, že jsem Giuliettu vyhledával po 159ce a ta je plná kvalitní kůže, měkčených plastů, hliníku a tak. O třídu níž se pak špatně chodí. Přitom prostorově to bylo skoro stejné, jen ta "prémiovost" trošku ubyla. Na druhou stranu jízdě a pocitově (jako řidič) se jí málo co tehdy dovnalo.