Lubos (neregistrovaný)
Nesuhlasim s hodnotenim infotainmentu. Malokde mate na vyber ovladania dotykovo aj cez ovladacie tlacidlo. Zvyknut si na tento system chvilu, tak ako na kazdy system. A grafika napr. navigacie je v poradku, ale je ju treba prepnut do 3D zobrazenia, nie ako na fotke. Co sa tyka jazdnych vlastnosti, je az hlupe porovnavanie s tazkym Passatom alebo Mondeom. Je to uplne iny pocit v prospech Mazdy. Co ste mohli skritizovat, su slabsie brzdy. A s vnutonym hlukom suhlasim, nie je to na urovni Passatu ano Superbu.
jerry1513 (neregistrovaný)
Osobně mám Mazdu 3 2,0 r. 2017 a nemůžu si stěžovat. Je to kus auta s pořádným motorem a ten design... Kdybych si chtěl objednat Škodovku se stejnou výbavou jako je u Mazdy v základu dal bych za ní min. o 100 000,- víc a ještě bych vypadal jako obchodní zástupce. Prostě kdo vybočuje z řady, ten to schytá.
Martin (neregistrovaný)
Souhlasím s Lubošem ,vícesměrový ovladač komunikačních a zábavních funkcí nenajdete ani v mnoha autech s luxusními ambicemi , nejlepší auto který jsem řidil je mazda mx-5 , ale kdybych si měl vybrat auto v combíku tak je to určitě mazda 6 , passat a superb nejsou špatný auta ale nemej takovou duši jako mazda 6 ale je to věc názoru každy muže mít jinej názor
Lukas (neregistrovaný)
Auto krásné, přemýšlím o koupi předfaceliftu, ale údajně jsou zde prolemy s vahadly, vačkou, vodní pumpou u 2,2d. Nevíte, co je na tom pravdy a jaký rozsah problému to je? Kupovat M6 s nájezdem 150tis., nebo ne? Díky za info ;)
Marko (neregistrovaný)
Sam vlastnim Mazdu6 4x4 manual 2.2d a som nadmieru spokojny co sa tyka interieru a jazdnych vlastnosti