Danek (neregistrovaný)
Úplně ideální vůz pro manželku, pořád by chtěla nové auto, tak už mám alespoň typ na vůz. Vypadá fakt pěkně i mě se moc líbí a co vím,tak Hyundai ani nemají ty vozy, tak drahé což je paráda a velké plus.
Jířa Šustr (neregistrovaný)
Ten se povedl a taky ho na podzim máme v plánu pořídit, jen ještě nevíme v jaké barvě. Mě osobně sedí tahle modrá,ale manželka chce překvapivě raději červenou..i tak se těším ať bude v jákekoli barvě.
Irena Filipová (neregistrovaný)
Už rok tímhle autem jezdím v práci a musím říct, že je to parádní parťák. Už jsem začla otravovat manžela, že ho musíme pořídit, prootže jiným už snad ani jezdit nechci. Pro ženy jako stvořený.
Radek (neregistrovaný)
Ahoj. Dostal jsem tento vůz v nové práci jako náhradu než mi bude koupený nový. Z recenzí souhlasím se vším šudy až na uvedenou spotřebu. Jezdím s motorem 88 kw a spotřeba při jízdě na spotřebu se nevejde pod 6.5 litrů. Při sportovní jízdě 7.4 litrů viz včerejší výlet s rodinnou. To jen z vlastních postřehů. Jinak je to opravdu dobré svezení.
Ludan (neregistrovaný)
Nekdo mi chce namluvit, ze tato recenze neni psana na objednavku Hyundai a ze ty komentare jsou real a nejsou fake? Predpokladam, ze po odeslani padnu k moderatorum a ani muj komentar nebude zverejnen. Hold, dnesni doba.. Jak by totiz nekdo mohl o motoru co da za 0-100 za 9 sekund, ze je svizny? Svizne by to bylo mozna za 6.. Nebo v tom pripade je dnes svizne temer vse. Trash tahle recenze