Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Test Alfa Romeo Giulia QV: Skvělá, ale není pro každého. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Venca (neregistrovaný)
Ahoj všichni, chtěl bych se podělit o 6 měsíců s Alfou Romeo Giulia QV. Je to moje auto na každý den, na dojíždění do práce, na nákupy a s rodinou třeba do kina. Mám taktéž Mercedes a Porsche a býval jsem fanouškem (majitelem) BMW , takže myslím, že mohu porovnávat. Všichni redaktoři píšou něco jako infotainment je zastaralý, Němci jsou praktičtější atd... Dle mého je Alfa jednodušší na ovládání infotainmentu, má rychlejší navigaci, lepší a rychlejší konektivitu s mobilem, to vše oproti Mercedesu. Vnitřek s carbonem a kůži je krásně zpracován a vše funguje jak má. Když si vzpomenu a vnitřek mého BMW, které věčně někde vrzalo a plastiky ve dveřích se po 40 000 km ulomily, tak musim říct, že mám úplně jiný pocit než redaktor. A to nemluvím o spolehlivosti motoru od BMW, to byl taky dobrý příběh na dlouhé zimní večery.