Vlákno názorů k článku Detailní cenové srovnání: Škoda Octavia Combi 2020 vs. Ford Focus vs. Hyundai i30 a tři další auta od Honda CBR 1000rr - Po X osobních aut jsem dostal novou služební...

Honda CBR 1000rr (neregistrovaný)
Po X osobních aut jsem dostal novou služební Ochcavku 2018 Tdi za nějakých 560tis..Za rok jízdy výměna předních stahovacek... repráku, ložiska, hlavní displej,komptesor klimy... nepočítám ošoupany volant od slunce, vrzání čalounění dveří a když člověk pustí na full tu srandovní audio sestavu, tak koukám kolem sebe co vše chrastí. Jízdní vlastnosti nákupního kombíku ,no když s ním jedu rovně,tak to ujde jinak za ty prachy bych si to osobně nikdy nekoupil...mohu si ho odkoupit,ale za ty prachy si koupím hodnotnější ojetinu,kterou nejezdí kde kdo a nestojí u každého paneláku.. Když to porovnám z jakoukoliv ojetinou kolem 300tis tak vše co jsem měl bylo o x lvl někde jinde..jako služební a na stavbu když teď stavím ujde ..jinak nikdy víc...kdyby slevili o 2kila tak možná..
Martin (neregistrovaný)
Ve firmě máme najednou koupeno 9 octavií 2018 Tdi. Od ledna 2018. Každá má pouze 1 svého řidiče, nestřídají se. 8 Octavií jezdí naprosto v pohodě, mají nalítáno okolo 130 - 150. tisíc km. Obchodní zástupci. 1 Octavia - problémy, tu geometrie, tu vlnovec, tu chladič od klimy. Nakonec zjištěno, že člověk, co s ní jezdí s ní jezdí jako dement. Přifrčí po dálnici, žene to, sjede z dálnice, zastaví ve firmě a hned vypne motor. Takže docela chápu vaše poruchy. Srovnání několika aut ve firmě je dostatečný vzorek.