Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Detailní cenové srovnání: Škoda Octavia Combi 2020 vs. Ford Focus vs. Hyundai i30 a tři další auta. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Honda CBR 1000rr (neregistrovaný)
Po X osobních aut jsem dostal novou služební Ochcavku 2018 Tdi za nějakých 560tis..Za rok jízdy výměna předních stahovacek... repráku, ložiska, hlavní displej,komptesor klimy... nepočítám ošoupany volant od slunce, vrzání čalounění dveří a když člověk pustí na full tu srandovní audio sestavu, tak koukám kolem sebe co vše chrastí. Jízdní vlastnosti nákupního kombíku ,no když s ním jedu rovně,tak to ujde jinak za ty prachy bych si to osobně nikdy nekoupil...mohu si ho odkoupit,ale za ty prachy si koupím hodnotnější ojetinu,kterou nejezdí kde kdo a nestojí u každého paneláku.. Když to porovnám z jakoukoliv ojetinou kolem 300tis tak vše co jsem měl bylo o x lvl někde jinde..jako služební a na stavbu když teď stavím ujde ..jinak nikdy víc...kdyby slevili o 2kila tak možná..